2017. január 10., kedd

Kezdés hamarosan

A blog címe ismét aktuális lesz. Ugyanis az a bűvös "határidő" mindjárt itt lebeg a szemünk előtt. Ugyanis ha minden jól megy március nagyon elején kezdjük, újból a legelejétől a Programot, ha máshogy nem jön a Pocaklakó. Egyenlőre új vérvételeket nem kérnek, azt mondta a doki még jók a tavalyiak. Persze valószínű azért hormonsort nézetek meg hát induláskor néznek szerintem ők is.
Rövid protokollal megyünk majd az biztos, medrol gyógyszer szedése mellett, melyet a ciklus első napján kell majd kezdenem.
Addig töltődöm, próbálom vitaminnal feltölteni magam, bár lehet nem lesz értelme ha a medrol leszedál úgyis.. de mindegy. Kíváncsi lennék egy év eltelte után is kiugróan magas lenne e az Nk, de ezen már nem agyalok. Most kapok majd rá kezelést, ami eddig nem volt, kapok Leiden mutációra szurit eddig ez sem volt még... meglátjuk hatásos kombó lesz-e.
Addig még egy egyhetes síutunk Franciaországba a hónap végén, hogy jól kipihenjem magam és újult erővel fussunk neki a dolgoknak.
Várom, bár nem gondoltam, hogy újra át kell élnem majd az injekciók a vérvételek, a leszívás és egyéb nyalánkságok sorozatát de ez van. Remélem ebben az évben végre teljesül az álom, legalábbis adunk esélyt Neki!

3 megjegyzés:

  1. Drukkolok nagyon! Lehet szinkronban leszunk. Mi vagy Marciusban vagy Aprilisban indulunk szinten roviddel ugyan nekem jon az elotte levo ciklusban a sok intralipid meg.

    VálaszTörlés
  2. Remélem mindenkinek pozi tesztekkel indul a tavasz :) hajrá

    VálaszTörlés
  3. Hajrá! Nagyon drukkolok! A vérhígító nagyon hasznos lesz neked, lehet csak ez volt eddig a gond.

    VálaszTörlés