2014. június 22., vasárnap

Se vége se eleje

Az előző bejegyzésem elindított egy lavinát. Tulajdonképpen nem tudom honnan jött elő, de a hozzászólások egy más irányt vettek.
Amire reagálni szerettem volna, csak talán nem volt érthető, hogy hiszek a természetgyógyászatban, a talpmasszázsban, a különféle tornákban és jógában. És azokban az étrendkiegészitőkben, gyógynövény készitményekben, melyek az Én véleményem szerint segítettek természetes úton Babát foganni. Ennél nagyobb bizonyiték nem kell, hogy az életmódváltásnak köszönhetően Picicsoda megfogant.
Sajnos a kimenetele a dolgoknak nem úgy alakult ahogy szerettük volna, hogy mi volt az oka nem tudni, egyesek folsavat említettek az elején A Baba betegsége, és  a genetikus ezt cáfolta..  nem keresem az okokat és nem is akarok ezen filozofálni..de az tény, hogy a raktárkészleteim kimerültek, és az is hogy a nőgyógyászommal abban maradtunk, hogy a hat hetes kontrollt követő mensi után menjek hozzá és megbeszéljük  mit szedjek, vagy hogyan tovább az Ő szemszögéből.
De addig is a vitaminkészleteimet töltöm felfelé, lehet hogy méregdrága készítményekkel, de sok embernél hatásosnak bizonyultak már a környezetemben is.
És itt jön a folsav.. amin az előző hsz-ekben jöttek a tanácsok. Amiket köszönök szépen! Nem fogok elzárkózni előle, de várom a nőgyógyász javaslatát (ezért irtam alább az orvostársadalmat), hogy mit és mennyit szedjek belőle. Addig azonban abból meritek amiket szedek, és amiket megeszem.. a mai nap pl. rántott májat, a múlt héten borsós-májpörköltet.. szóval máshogy is próbálom pótolni.
De a használható ötleteknek, tanácsoknak(esetleg termék ötleteknek) örülök, mert fogódzót adnak.
S köszönöm Mindenkinek aki veszi a fáradtságot és olvas, követ, és leirja véleményét esetleg saját tapasztalatát.. és nem haragszom ezért senkire. Csak elindult egy teljesen más témából egy katyvasz melynek nem lesz se eleje se vége..

1 megjegyzés:

  1. http://www.tenyek-tevhitek.hu/ideje-a-veszharangot-megkongatni-minden-masodik-ember-veszelyben.htm
    Hátha hasznos az infó.

    VálaszTörlés