2013. október 10., csütörtök

Teljes átalakulás

A héten mondhatom, hogy egy teljes átalakuláson "generálon" mentem keresztül. Legalábbis ami a külső megjelenésemet illeti.
Hétfőn kezdtem a kozmetikusnál aki röpke 3,5 óra alatt helyrerakta az arcomat. Bár jó lenne egy intenzív mély hámlasztás, hogy a májfoltokat eltüntessük, és gondot fordítsak a fokozatos megelőzésre.
Egész hónapban az mocorgott a fejemben, hogy le kell vágatni a hajam. Nagyon hullik és kezdeni kellene vele valamit. Hát szerdán a fodrászom ezt is végrehajtotta. Rövid lett,  elől állig érő hátul rövidebb kicsit tépett fazon. De így legalább az esküvőkön meggyepált tincsek eltűntek. Színe maradt egyenlőre még nem eredeti de nagyon közel áll hozzá. 
Ma végre lejutottam a manikűröshöz is, pici gel-lakkos natúr körmöt kaptam, a gyűrűs ujjba narancssárga és barnás virágokkal, hogy belecsempésszük az ősz hangulatát. 
Szóval kívülről teljes a generál. 
Belülről is igyekszem, a diétát tartom. Többé-kevésbé sikerrel, mert néha bele-bele csempésződik minimális zabliszt az ételeimbe. Amit nem tudom hogy gluténmentes helyen őröltek-e és csomagoltak-e mert a csomagoláson nincs feltüntetve. De alapjában véve semmi cukor, semmi élesztő, rengeteg zöldség.  Nem is rossz ez, lehet még egy héttel kitolom a szigorú részt. Igaz hogy a természetgyógyász nem mondta, hogy meddig kell nagyon szigorú C. diétát tartani, de utánaolvasva legalább két hét.
És azt hiszem ma sikerült végre azt a kenyeret megsütnöm, mely a normál kenyérízhez hasonlít. Ír szódás kenyér névre hallgat. Azt hiszem ez lesz a nyerő, kicsit átalakítva saját formára :)

Tegnap felhívtam az Intézetet is, S. doktorral beszéltem. Nem kell már bejelentkeznünk, és várólistára sem kerülünk egyenlőre. Mivel augusztusban volt a lombik és a beültetés is még augusztusra esett Ő azt mondta hogy Novemberben vár a spontán ciklus 12. napján, ha Tb-s alapon szeretnénk menni. Ha magánúton vár szeretettel. 
Nem megyünk Novemberben az már biztos. Egyrészt nem vagyok teljesen tisztában azzal, hogy Tb alapon a 3 hónap hogyan számolódik. A beültetéstől, vagy a sikertelenség tényétől. (Mert az egyik augusztus ( E.T . aug. 24.) a másik meg már szeptember (szept. 6.)) Így a December biztos hogy nem lesz akadály. És ugye a Term. Gyógyász is abban erősített meg, hogy várjuk ki a 3 hónapot had regenerálódjon a szervezet, és talán addigra sikerül kicsit feltankolni vitaminokkal. Ha a ciklusom nem hagy cserben, akkor még épp Karácsony előtt 22-24. megtörténhet a beültetés. 

Ma  a külső megjelenésben teljes lett az átalakulás, készen állok a hétvégi Jótékonysági Bálra, melynek egyik főszervezője vagyok. Már csak a ruhát kell kiválasztanom.




4 megjegyzés:

  1. Rena, a két leszívás között kell eltelnie három hónapnak. Nekünk is augusztusban volt a leszívás így mi október végén belevágunk, hogy novemberben legyen a leszívás.

    VálaszTörlés
  2. Ja és a kikisérletezett végleges kenyér receptet szívesen kipróbálnám.

    VálaszTörlés
  3. Igen két leszívás közt. Hanna jól mondja. Meg azzal azért számolj, hogy lehet pl. dec 19 ig vagy 20 ig vannak az intézetben, az ünnepek végett.
    És mégegy: hol van a hajacskáról a képppp?????

    VálaszTörlés
  4. Hozom a receptet ígérem, még egyszer meg kell sütnöm, hogy teljesen biztos legyek benne.
    Martina azért nem hoztam képet, mert holnap Csini ruhában csináltatok egyet, hogy az összkép látszódjon.:)

    VálaszTörlés