2015. szeptember 25., péntek

Eredmény

Negatív.. a hcg csupán 0,91 lett.
F. doktor leállított az utrogestanról, már nincs értelme tovább bombázni a szervezetet a hormonnal. Most majd megjön valamikor. S hogy letörtem-e talán igen. Hiszen minden egyes kudarc, valahol a női mivoltomat /mivoltunkat kérdőjelezi meg. Az emberlánya reménykedik, bizakodik a biztató jelek láttán, aztán koppan egyet. S magyarázat az nincs. Nem lehet tudni a miérteket.
Ma újra kellett hívnom az Intézetet, hogy mi van azzal a várólistával. Azt mondta a doktor Úr megpróbálják a lehetetlent, ha készen állunk rá, akkár a következő (azaz a novemberi) ciklusban kezdhetünk egy új stimus lombikot felépíteni. Viszont mivel volt egy kis gubanc a várólistánkkal, s eredetileg jövő év novembere lenne a következő lehetőségünk az irtó messze van.. ezért ha úgy döntünk hogy megyünk még ebben az évben próbálja tb-s alapon. de nem tudja garantálni. Az viszont csak a program közben derül ki.. ha nem megy tb-en akkor ki kell fizetnünk a magánlombik árát. Azt nem kérdeztem konkrétan mennyi, a honlapon vannak árak.. jobb esetben 300+a gyógyszerek tehát olyan 400.000- nál megáll.
Ezt nem tudom hogyan tudjuk bevállalni, ill. szeretnénk-e bevállalni. Vagy hagyni ezt az évet a természetnek, s meglátjuk hogyan alakul.
Az iskola most tetszik, majd a következő képzés alkalmával jobb rálátást kapok a testalkatokra.. s arra hogy Nekem milyen élelmiszerek, s egyéb napi rutinok tudnának segíteni.
Gondolkodom nagyon a Gyuribácsi féle  Babaváró gyógytea keveréken, talán az is erősít egy kicsit mindkettőnket.
Nincsenek most nagy tervek, egyenlőre próbálom feldolgozni az újabb sikertelenséget.
Remélem mihamarabb sikerül.

3 megjegyzés:

  1. :'( :'( :'( Nem ertem! Hogy lehetett pozitiv a teszted? Milyen marka volt? Olyan rohadt igazsagtalan tud lenni neha az elet....

    VálaszTörlés
  2. Sajnálom, Rena:((( A fene egye meg...!és még a teszt is pedig csíkos volt, szemét szívatós teszt...!

    VálaszTörlés