2015. január 31., szombat

Agyrém

Agyrém ami magamnak az izgulás terén el tudok érni. Nem mondta a doki és senki sem, hogy tuti-tuti ez a hónap jó lesz és sikeres, és hogy jó oldalon érik a pete és talán sikerül is megtermékenyülnie.
Komolyan sokszor elgondolkodom azon, hogy jó hogy ezeket a dolgokat Én ilyen mélységig tudom magamról?
Eddig azt tudtam, hogy nem lehet, nem is érdekelt beletörődtem. Aztán jött spontán azóta minden ciklusvéget végigizgulok, hogy hátha. Most meg azt tudom, hogy "csak" a bal oldal lehet a nyerő és talán kéthavonta, ami mostantól kezdődik..hát tiszta dili ez az egész.
Tüneteim vannak, voltak ha ezeket annak lehet nevezni. több mint egy hete vagy a peteéréstől folyamatosan mellfájdalmam, néha nyilalások érzékeny alsó petefészek körüli érzékenység.
Persze azt is tudom, hogy ez a ciklus nem volt épp a legszerencsésebb, betegséggel és egy kis fertőzéssel megspékelve. Ezért pontosan pé- dátumát sem tudom. Talán 11 dpo ma ha  a ferty nek hiszek, ha előbbre gondolom, akkor 13.
Hőm ma kicsit esett, és pár csepp barnaság is megjelent, ami Nálam egyértelműen mensi előjelek. Szóval nem tudom. Várok is meg nem is. Tesztjeim is várnak a helyükön, hátha csinálhatnék holnap egyet. Szóval agyrém amit az utóbbi időben ezzel a témával összefüggésben magamon észlelek, magamról tudok.

3 megjegyzés:

  1. Jaj Rena, tényleg agyrémmé tud válni a dolgok ily mély ismerete, de még a bizonytalan napokban... Remélem nem mensi lesz, hanem szép pozitív teszt a napokban! Szurkolok én is Neked!!!

    VálaszTörlés
  2. Remélem én is, hogy nem mensi. Valahogy ide mindig úgy jövök, hogy biztosan azt írod, hogy újból csoda történt veletek és teherbeestél otthon:) Szorítok!!

    VálaszTörlés
  3. Pinkman leírta a gondolataim! :)
    Szorítok mindig nagyon!!!!

    VálaszTörlés