2015. április 10., péntek

Előttünk a lehetőség

s mégis félek belevágni. Miért van ez? Hiszen erre vártam tavaly óta. S most hogy olyan közeli félek.
Ma megérkezett a vérvételem eredménye. Nem mondhatnám hogy teljesen szuperül tökéletes lett, de az Intézetben hívtam S. dokit aki azt mondta elfogadják.
Mehetnénk Fagyi babócáért ebben a ciklusban.
Ciklusom 4. napján vagyok, a jövő héten mehetnék ultrahangra megnéznék a tüszők állapotát, hogy mikor jöjjön a tüszőrepi s aztán indul a mandula. Természetesen ha szeretném.
Szeretném is meg nem is... hülyeségek motoszkálnak a fejemben.
Vajon ugyanúgy fogok érezni mikor meglátom a pozi tesztet, mintha ágyban párnák közt fogant volna? Miért kételkedek magamban? Hiszen kettőnkből született, elindult egy kis élet.. Hiszen 3 éve nem volt más lehetőség, örültünk és nem agyaltunk ezen, ilyeneken.
Mások örülnének ha azt mondaná a Doki hogy ok akkor most jöhetnek s két hét múlva már Bébibogyó ott lapul az "otthonában".
Beszéltem Ma a "jósnénimmel" azt mondta menjünk, a születésünk hónapja s az utána levő hónapban megújulnak a sejtjeink, ez a legideálisabb időpont.
S mégis félek belevágni.
A párom is támogat akkor miért miért érzek így.
Kell-e tudatosan készülni, kellenek-e több vitaminok egészségesebb táplálkozás mint amikor a természetre bízzuk magunkat? Túl gyors talán? Nem hinném, hiszen minden hónapban ott az esély a természet csodájára. Miért, miért érzek így??

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése