2015. április 9., csütörtök

Feltöltődés

A Húsvét gyorsan eltelt, igazából nem éreztük az Ünnep hangulatát, a nagy Húsvéti készülődés is elmaradt, ugyanis elutaztunk.
Az iskolai szünet múlt hét szerdán kezdődött még aznap este utaztunk Gyulára pihenni, nem tudtuk hazajövünk-e az ünnepekre ezért több napra pakoltunk.
A város szép, és hihetetlenül nyugodt. A szállás kellemes volt és csendes, baráti légkör uralkodott. Semmi mást nem csináltunk a 4 nap alatt amíg ott voltunk, csak pihentünk és élveztük a kettesben töltött időt. Nem számított a diéta, a viszonylag korán kelés és későn fekvés, sétáltunk, élveztük a bár kissé szeles de melengető tavasz illatát.
Szombaton nem indultunk haza, hanem barátainkat látogattuk meg akik Gyulától nem messze laknak. Bár eredeti terv az volt, hogy vasárnap indulunk Tőlük haza, de továbbmaradásra invitáltak, mondván, vasárnap jön még egy baráti pár és ha jó lesz az idő bográcsoljunk a kertben. Így hát nem sokat kellett rábeszélni Minket, hát maradtunk. Picit szeles volt az idő és borult, de a fiúk hősiesen főzték a vadhúst.  A szél által áthűlt testünket utána a termálvíz melegségével melegítettük. Hétfőn délután indultunk haza, így elég későn érkeztünk. Locsolkodókat így elkerültük az idén két kivétellel, azért nem fogok elhervadni.
Nekem a kedd még szünet volt az Iskolában, a páromat várta a munka, indult újra Németországba. Így a hetet ismét egyedül töltöm, bár nem mondhatnám hogy unatkozom. Mivel keddre megérkezett a mikulás, így felbátorodván a háziorvosnál kezdtem, mondván Nekem vérvételre és konzultációra kell mennem és intéznem a héten.
Tegnap kora reggel meg is történt a 3 órás hosszú vérvétel (S mivel egyedül vagyok itthon  tömegközlekedés volt a megoldás s nagyon korán kellett kelnem, mivel a doktornő ragaszkodott hozzá, hogy Bp-en vetessem le a vért a G. Központban, ezért korán oda kellett érnem, hogy mire jön a vérszállító a lányok a vért le tudják venni) , melyen életemben először raktak a cukros vízhez citromlevet, így egészen iható volt az amúgy borzalmas lötyi.
Nem lettem rosszul, Édesanyám kísért.. majd a vérvétel után sétáltunk, vásároltunk és csajos napot tartottunk. Későn érkeztem haza. Közben kiderült, hogy a péntekre tervezett konzultációkat lemondták mert a Doktornőnek nemzetközi konferenciája lesz. Így az értékelés majd jövő héten pénteken történik.
Közben várom az eredményeket, ez a labor úgy látszik nem olyan gyors (fizetős vérvétel ellenére sem)mint a Centrumlab. Az eredmények 1-3 munkanap alatt érkeznek. Ma eddig nem érkezett gondolom már nem is fog.
Az eredményekből azért Én is fogom látni hogyan is állunk, hiszen a Tsh-t meg tudom ítélni, ha 2 körül lesz akkor valójában tényleg valami hiba csúszhatott a februári első vérvételi eredménykebe. A cukorban már nem vagyok biztos hogy szupi lesz, mert sokat bűnöztem mostanság, de remélem legalább nem a 2-es értékeket produkálom. Ha ezek is jók lesznek legalábbis szemre, hívom az Intézetet és megkérdem van-e teendőnk esetleg konzultációra kell-e mennünk ahhoz hogy a köv. ciklusban egy Fet-et megpróbálhassunk, ha a Párom is beleegyezik.
Nem igazán tetszik Neki az ötlet, hogy miért is nem mehetünk inszemre az természetbarátibb. De hét a fagyóban is a Mi babáink (béby bogyóink -ahogy Ő hívja) pihennek.
Szóval feltöltődtem, már csak az eredményekre és a döntésekre várok. S a hét többi napját is itthon töltöm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése