2013. február 26., kedd

Sodródás

A héten csak sodródom a  szürke hétköznapokkal.
Nem megyek orvoshoz, nem vár rám sürgősen elintézendő feladat. Dolgozom.. közben próbálom kitalálni mihez kezdek magammal bő egy hét múlva, azonkívül hogy belevetem magam a nyelvtanulásba.
Tegnap megérkezett a Praktika magazin Húsvéti száma, számos jó ötletet adva ahhoz, hogyan vigyem be lakásunkba a tavasz hangulatát. Most lesz időm végre a készülődésre, hogy ne csak testileg-lelkileg hanem teljes egészében a lakás hangulatában is érezhető legyen a tavaszi megújulás, belecsempészve a tavasz vidám színeit, virágait.
S közben lassan készülődöm Életünk nagy eseményére, a házasságkötésre. Bár nem lesz akkora lakodalom amilyet tavaly nyárra megálmodtunk, és nem előzi meg nagy lázas készülődés. De a Miénk lesz, csendes családias és remélem megható.
Nem szeretném felfogni a polgári házasságkötést úgy hogy azért kell, hogy a Picicsoda törvényes keretek között beköltözhessen.
Nagy nap lesz, mely talán még szorosabbra fűzi kettőnk kapcsolatát. Igaz hogy a szűk család jelenlétével, egy estebéddel egybekötve. És lesz ha nem is álmaim hosszú királylányos menyasszonyi ruhája, de fehér lesz, és Én leszek a Menyasszony.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése