2013. február 28., csütörtök

Újrakezdés

"Újrakezdés-vágj bele" ezt a címet viseli az a kiskönyv melyet búcsú gyanánt kaptam kedves kollégáktól. Ma töltöttem utoljára munkával a napot. Holnap ugyanis végleg búcsút mondok első munkahelyemnek, kedves kollégáknak.
Nem csörög a céges telefon, nem kell hirtelen égető problémákat megoldanom.. furcsa lesz.
Tudom hiányozni fognak, jó kis csapat voltunk. Nagyon jólesett ma, ahogyan mindenki a könnyeivel küszködött, mikor a kollégám próbálta pár mondatban összefoglalni miért is állunk az asztal két oldalán, azok akik búcsúznak a Cégtől, és azok akik maradnak, egy kis ajándékcsomagot szorongatva kezükben.
Az ajándékcsomag két apró ajándékot tartalmazott, mindenkinek ugyanazt: egy könyvet mely az újrakezdésről ír viccel állatfotókkal illusztrálva egy-egy mondatot, és egy Csapatképet. Mert azok voltunk egy Csapat, egy célért küzdöttünk az elejétől fogva.. sok mindenen mentünk keresztül (igazgató váltások, cégegybeolvadások, új kollégák, ISO..)sok-sok emlék, közös Tiszai buli, Apostol koncert.. Melyen már jót mosolygunk.
Így telt ma a napom, az átadási-átvételi papírok tömkelegével, beszélgetésekkel, emlékekkel teli.
De ahogy a kiskönyv is írja  az újrakezdés időszaka jön el.  Az embernek kell, hogy időről-időre új kihívások elé nézzen. Kihívásokban bőven lesz részem úgy érzem.
Lassan kezd körvonalazódni mit is szeretnék kezdeni Magammal.
"Bármit is tervezel, bármiről is álmodozol... Vágj bele! Mire vársz?"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése