2013. szeptember 11., szerda

Eszimókák

Tegnap felhívtam az Intézetet. Tudni akartam mennyi Eszkimókánk van. A Tanár Úr azt mondta, hogy 3, de inkább beszéljünk csak 2-ről, mert 2 szép, a 3. kicsit lemaradva mögöttük. Egyenként fagyasztották Őket.
Megbeszéltük, hogy októberben konzultálunk a hogyan továbbról. Rákérdeztem a nem támogatott fagyasztott lombik költségeire. Ő közölte a beültetés összegét. Bár külön nem tért ki, hogy a vérvételek is benne lennének-e az árban, vagy lesznek-e. De gondolom októberben minden kiderül.
Kicsit örülök most ennek.
Itthon megbeszéltük, hogy visszakérünk egy Eszkimókát novemberben. Addig pedig még egyszer megnézetem az Inzulin szintet, hogy tisztán lássuk azt is. Tornázom itthon, hogy formában legyek, és szigorúbban tartom a Diétát is.
Úgy érzem a téli időszak lesz a siker kulcsa. Nyugisabb időszak számunkra, nincsenek kerti teendők, a Párom fociszezonjának is vége, így nincsenek állandó hétvégi programok. Talán kicsit egymásra is jobban oda tudunk majd figyelni.
És talán furcsa amit most írok, de az egész Lombik program alatt az járt a fejemben, még a beültetés napján is, hogy csak legyenek Eszkimókák. Nem tudom megmagyarázni, hogy miért. S talán ez a belső hang azt súgja ott lesz a siker kulcsa.
Addig pedig éljük Mindennapjainkat úgy ahogy eddig, de mégis közelebb egymáshoz.

3 megjegyzés:

  1. Jó ez az optimizmus Rena! :) :) Csak maradjon is meg! :) Nekem is volt fagyis. Kettő is. És elvileg ott nincs vérvétel csak egy tüszőrepit adsz be magadnak egyszercsak :) és rá tüszőrepedést követő 5. napon lesz a felengedés, akkor kapod vissza őket.

    VálaszTörlés
  2. Mindig hallgass a belső hangra!!!

    VálaszTörlés
  3. Azért jó, ha vannak Fagyik, mert könnyebb túlélni a kudarcot és könnyebb felállni és újból bizakodni.

    Nem utolsósorban pedig nem kell megint végigcsinálni az egész cécót, ami ugye azért a szervezetünknek is nagy megterhelés.

    Hajrá Fagyikák és fizessétek ki ha tudjátok, ne vesszen el TB támogatott lehetőség :-)

    VálaszTörlés