2013. szeptember 20., péntek

Irányváltás

A kineziológus, és a Baráti tanács után nem hagyott nyugodni a dolog. Másfelé kell mennem egy kicsit. Nyitnom kell a természet és a természetesség felé.
Felhívtam hát a kapott Homeopata doktornő telefonszámát, hogy megkérdezzem Ő mit gondol a Kineziológus által javasolt készítményről, vagy Ő mit tanácsol.
Azt mondta ismeri a készítményt, lehet hogy erre van szükségem de Ő látatlanba nem tud még tanácsot sem adni. Ezért megbeszéltük, hogy kedden vár minket rendelési időben. Addig pedig szedjem össze a kérdéseimet, panaszaimat.
Ennek kapcsán csak agyaltam tovább.. és eszembe jutott, hogy az Inzulin szintem több mint egy éve volt megnézetve.
Ha már úgyis szeretném októberre a Forgácsos megbeszélésre megcsináltatni, miért is ne csináltassam meg keddig. Így legalább a doktornő is mond rá valamit.
Előálltam hát az ötlettel a páromnak, aki azt mondta rendben van. Sokat beszélgettünk a témáról míg a Fővárosba értünk tegnap. Arra jutottunk, hogy talán nehéz leírni és kimondani, de változtatnom kell az étkezési szokásaimon.  Ő csak azt kéri, ha kiderül, hogy nem jó az Ir eredményem vigyem végi a kezelési módot, még ha ez azzal jár is hogy nem november lesz a következő lombik időpontja hanem esetleg december.  Tudom hogy igaza van és érzem is, hogy most erre van szükségem kell a szervezetemnek a rendszeresség. Néha össze-vissza eszem, ez ugye az inzulin miatt sem jó.  A gyógyszerből sem szedek csak napi 1-et az előírt 2-t helyett. Így hát ez a mai vérvétel eredményem egy állapotfelmérés, hogy emellett az étkezési szokás mellett és napi egy szem gyogyi mellett milyen értékeket produkálok.
Furcsa De a kineziológus óta nyugodtnak érzem magam e téren. Mintha tényleg tiszta lenne a fejem, és elfogadom a helyzetet, melyen csak Én tudok változtatni.
Ezért kicsit irányt váltok, kíváncsi leszek mit fog mondani esetleg milyen kezelést fog javasolni a doktornő. Mert szertném megkérdezni tud-e valamit ajánlani mondani, hogy a köv. lombikra picit testsúlyügyileg is összeszedjem magam, és az Ir is rendbejöjjön.
Most még várom az eredményt a Centrumlabtól, e-mailen küldik.. remélem holnap megérkezik, még ha szombat is. Kaptam most "törzsvásárlói" kártyát, legközelebb már 10% kedvezményem lesz.
Így belevágok egy kis irányváltásba a táplálkozás és a gyógymódok terén. Remélem hatásos lesz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése